Gratis meditationskurser i Vasa

Uppdaterad:

Vi ordnar ledda meditationsövningar i Vasa. Om du är intresserad av att lära dig meditera, anmäl dig på denna blankett. Det är fritt inträde till varje tillfälle, välkommen!

Vad är meditation?


Meditation

Lär dig meditera med den mest kompletta och lättfattliga bok om meditation som finns! Med den enkelhet och klarhet som kännetecknar Sri Chinmoy, kommer denna bok att vägleda dig från de första stegen i koncentration och meditation till mera avancerade övningar i kontemplation. Boken hjälper dig att utveckla din inre andlighet; upptäcka koncentrationens kraft; lära dig meditera med enkla tekniker; finna varaktig frid och inre lugn; kontrollera negativa känslor; höra tystnadens röst inom dig; upptäcka din själs kraft djupt i ditt hjärta; finna sambandet mellan bön och meditation.

Boken innehåller också 150 svar på frågor från sökare angående deras meditativa upplevelser. Sri Chinmoy var verksam i New York i nästan ett halvt sekel som författare, poet, musiker, atlet, andlig ledare och fredsvisionär. Han tillägnade sitt liv åt frågor rörande fred och harmoni i världen samt förverkligandet av de obegränsade möjligheterna som vi människor har inom oss. Han är inspirationen bakom ett flertal fredsinitiativ runt om i världen, vilka har fört samman tusentals människor i vänskap och enhet. ISBN 978-952-93-6019-2, 226 sidor


Bekanta dig också med litteratur av Sri Chinmoy som översatts till finska och svenska!

Mera information om Sri Chinmoy -centrens verksamhet hittas på följande adresser:
https://www.srichinmoycentre.org eller https://fi.srichinmoycentre.org/main-fi

Sri Chinmoy“Meditation är Guds språk. Om vi vill veta vad Guds Vilja är i vårt liv, om vi vill att Gud leder oss, formar oss och fullkomnar Sig i och genom oss, är meditation det språk vi måste tala.”
– Sri ChinmoyGratis meditationskurser i andra städer:

Tietosuojalauseke