Ilmaisia meditaatiokursseja Vaasassa

Päivitetty:

Järjestämme Vaasassa ohjattuja meditaatioharjoituksia. Mikäli olet kiinnostunut meditaatiosta, täytä tämä lomake tästä linkistä, niin otamme yhteyttä!


BEYOND HAPPINESS -meditaatioluento Vaasassa 25.3.2024!

Australialainen Prachar Stegemann tulee Vaasaan maaliskuussa luennoimaan meditaatiosta teemalla Beyond Happiness. Luento pidetään Pilatesstudio Västervikissä (Västervikin huvilatie 7, 65280 Vaasa) maanantaina 25.3. klo 18.30. Luento pidetään englanniksi. Hyödynnä tämä ainutlaatuinen tilaisuus ja ilmoittaudu ennakkoon tälle luennolle tämän lomakkeen kautta. Seuraa Pracharin luentosarjaa Instagramissa ja Facebookissa!

Kaikkiin tilaisuuksiin on vapaa pääsy!


Mietteitä matkalle: Uusi päivä näyttää tien

Tämä teos on kirjana kevyt, mutta se on kuitenkin aarteita täynnä. Se tarjoaa oivalluksia ja viisauden sanoja, minne ikinä matkasi sinut viekään.

ISBN 978-952-93-9222-3, 93 sivua


ilon-siivetIlon siivet

Tässä teoksessa Sri Chinmoy yhdistää toisiinsa muinaisaikojen viisautta ja nykyajan oivalluksia pohtiessaan, millaista on olla henkinen etsijä tämän päivän maailmassa.

ISBN 978-952-93-4288-4, 198 sivua


samadhi-ja-siddhiSamadhi ja siddhi

Tämä teos edustaa yhtä harvoista aidoista selostuksista, joissa käsitellään ihmisen sisäistä maailmankaikkeutta ajan ja paikan tuolla puolen. Tämä ei ole filosofinen tai teoreettinen teos, vaan elävä kuvaus henkisestä maailmasta, jonka tuo eteemme tuon todellisuuden kokemaan päässyt ihminen.

ISBN 978-952-93-4287-8, 155 sivua

Mikäli haluat tilata kirjojamme, täytä tämä lomake ja kysy päivän tarjoustamme.

Tutustu myös muuhun Sri Chinmoyn suomeksi käännettyyn kirjallisuuteen!


Lisätietoja Sri Chinmoy -keskusten toiminnasta löytyy seuraavista osoitteista: https://www.srichinmoycentre.org tai https://fi.srichinmoycentre.org/main-fi

Sri Chinmoy“Meditaatio on Jumalan käyttämä kieli. Jos haluamme tietää, mikä Jumalan tahto on elämässämme; jos haluamme Jumalan ohjaavan ja muovaavan meitä ja saavuttavan täyttymyksensä meissä ja meidän kauttamme, silloin meditaatio on se kieli, jota meidän tulee käyttää.”
Sri Chinmoy


Ilmaisia meditaatiokursseja muissa kaupungeissa:

Tietosuojalauseke